Öğrencilerinin düzenli ve dengeli beslenmelerini sağlamak için yemek mönüleri beslenme uzmanı, okul doktoru, yöneticiler bulunur. Bu komisyon, öğrencilerin günlük kalori ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak aylık mönüyü belirler.
Öğrencilere sabah kahvaltısı , öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı verilmektedir.
Mutfaklarda, yemekhanelerde ve kantinlerde görevli tüm personel, periyodik sağlık kontrolünden geçirilir. Hijyenik kontroller günlük olarak yapılmaktadır.
Tüm yemekler okulumuz mutfağında personelimiz tarafından hazırlanmakta ve okul yemekhanesinde servise sunulmaktadır. Öğrencinin arzu ettiği yemekten istediği oranda alması teşvik edilir.
Öğrencilerimiz sınıf öğretmenleri eşliğinde ellerini yıkadıktan sonra sıra halinde yemeğe giderler.
Yemekleri sınıf öğretmenleri ile birlikte oturdukları masalara servis yapılmıştır .
Yemekhanede öğretmenler için ayrıca bir masa ayrılmamıştır. Yöneticilerden öğretmenlere tüm eğitimciler yemeklerini çocuklarla birlikte yerler.
Yemekte, düzen veya yemek yeme alışkanlığı konularında gereken bilgilendirmeler yapılır.